پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

طالبان: تصرف نظامی کابل سیاست ما نیست

طالبان: تصرف نظامی کابل سیاست ما نیست عضو هیأت مذاکره‌کننده طالبان با اشاره به اینکه تمام سربازان خارجی از جمله پیمانکاران باید افغانستان را ترک کنند، تاکید کرد تصرف نظامی کابل سیاست این گروه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۲۸۲

به گزارش راهبد معاصر، «سهیل شاهین»، عضو هییت مذاکره کننده طالبان در یک گفت‌وگو با شبکه خبری بی‌بی‌سی گفت که تصرف نظامی کابل سیاست این گروه نیست، اما هیچ سرباز خارجی از جمله پیمان کاران نظامی نباید در افغانستان باقی بمانند.

 

شاهین افزود: اگر نظامیان آنها برخلاف توافق دوحه در افغانستان باقی بمانند، آن وقت رهبران ما درباره اقدام مقتضی تصمیم‌گیری خواهند کرد.

 

وی تاکید کرد که طالبان مطابق تصمیم‌های رهبری خود عمل خواهند کرد.

 

این در حالی است که بر اساس گزارش‌ها قرار است شماری از سربازان آمریکایی برای حفاظت فرودگاه کابل و سفارت آمریکا در افغانستان باقی بمانند.

 

شاهین افزود که دیپلمات‌ها، کارمندان سازمان‌های غیردولتی و اتباع غیرنظامی خارجی توسط این گروه هدف قرار داده نمی‌شوند و حتی نیروهای محافظتی برای آنان نیاز نیست.

 

وی در این باره گفت: ”ما خلاف حضور نظامی نیروهای خارجی هستیم نه دیپلماتیک. سازمان‌های غیر دولتی، کارمندان آنها، سفارت خانه‌ها نیاز مردم ما است. ما به آنها خطر مواجه نخواهیم کرد.»

 

همچنین شاهین خاطرنشان کرد که خروج سربازان آمریکایی از پایگاه نظامی بگرام یک اقدام تاریخی است.

 

وی نقش طالبان در افزایش خشونت‌ها را رد کرد و گفت که چندین شهرستان در سراسر افغانستان از طریق میانجیگیری به این گروه سپرده شده است.

 

شاهین گفته که تاکنون درباره انتخابات میان طالبان و حکومت افغان بحث نشده است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار